Vindusfolie

Med Bokstavfabrikken.no sine vindusfolier kan du hindre innsyn på en smakfull måte. Vi har mange forskjellige mønstre og skreddersyr og kapper folien etter dine mål. Monteringen tar du enkelt selv. Vår vindusfolie er av profesjonell kvalitet og må ikke forveksles med folien man kan kjøpe i butikker.

Utvid produktinformasjon

Bokstavfabrikken.no har Norges største utvalg av vindusfolie!

Under kan du lese mer utfyllende om produktene, og finne svar på ofte stilte spørsmål.

Skjerm innsyn med vindusfolie!

Ønsker du å skjerme innsyn til soverommet, badet eller andre glassflater? Da er vindusfolie perfekt for deg! Monteres enkelt, og fjernes uten å etterlate seg merker. Vi har et bredt utvalg av vindusfolie slik at du kan finne en som har de egenskapene du ønsker. Velg mellom en rekke lekre design og utførelser.

 

Slik bestiller du vindusfolie

➥Start med å ta mål fra innsiden av vinduspakningen/ glassflaten du ønsker å foliere.

➥Skriv inn ønsket mål på vindusfolien i boksene. Vi tilpasser designet og skjærer den til for deg.

➥Prisen vil automatisk regnes ut ifra størrelsen du skriver inn.


OBS!
Det er viktig å lese gjennom produkt teksten før du bestiller. På vanlig folie skal du trekke fra 2mm for enklere montering, mens på tekstilfolie skal du legge på 10cm i bredden og lengden.

 

Slik monterer du vindusfolien

Vi anbefaler vår monteringspakke som inneholder alt du trenger for en vellykket montering. Det finner du HER.

Utstyr som kan være greit å ha når du skal montere vindusfolie:
Tapetkniv, foliesletter, rengjøringsmidler for vindu, monteringsvæske og en klut.

Montering, trinn for trinn:

1.    Start alltid med å rengjøre glassflaten du skal foliere.

2.    Spray rikelig med monteringsvæske eller såpevann på vinduet.

3.    Plasser den ferdigkuttede folien over glasset.

4.    Bruk foliesletter til å presse alt vannet ut mot kantene. Her er det viktig å være nøye.

Tekstilfolie

Vår tekstilfolie skal monteres uten væske.
Denne skal også kuttes til under montering. Se Squid tekstilfolies monteringsvideo HER.

 

Vi anbefaler vårt monteringssett for best mulig resultat

Vårt monteringssett er et godt hjelpemiddel som bidrar til best mulig resultat.
Det inneholder 0,5 liter monteringsvæske, noe som holder til mange vinduer. I tillegg får du med en foliesletter, en kniv og en klut. Kort fortalt alt du trenger for en vellykket montering! Klikk på bildet for å komme til produktet.

Monteringssett for vindusfolie

 

Våre vindusfolier

Vindusfolie frost:

Selvklebende vindusfolie for slette glassflater.
Frostfolie brukes der du ønsker å hindre både inn og utsyn, uten å stenge ute dagslyset. Du kan bestille vanlig frost, eller frost med motiv.

 

Solfilm:

Optivision gir en naturlig toning av glasset, og passer godt der man ønsker å dempe lyset. I tillegg gir denne filmen redusert innsyn på dagtid, samtidig som man beholder utsikten hele døgnet. 

Speilfilm:

Silver DeLuxe solfilm stopper 89% av solens energi. Gjennom den høye refleksjonen har filmen de absolutt maksimale solbeskyttende og varmereduserende egenskapene. Den har også et tykkere lim for enklere montering.

One Way Vision:

One Way Vision er en perforert folie som på dagtid vil hindre innsyn men fremdeles gi godt utsyn. Folien vil på dagtid da det er lysere ute enn inne gi bortimot 100% innsynshindring men godt utsyn. På kvelden når det er mørkt ute og lyst inne vil man kunne se begge veier, men det vil fremdeles være litt innsynshindring. Dette er det nærmeste man kommer en enveisfolie som fungerer dag/kveld.

Tekstil Vindusfolie:

Squid er en transparent vindusfolie av tekstil som gjør at du kan se ut om dagen, men som begrenser folk i å se utenfra og inn. Tekstilfolie bidrar til å holde en stor del av solvarmen ute.

  

Vedlikehold og renhold av vindusfolie

Forskjellige typer vinduer krever ulik behandling og vedlikehold.

Frostfolie/ frostet vindusfolie og solfilm

Frostfolie tåler lett rengjøring med milde vaskemidler. Du kan starte med å benytte en støvklut. Dersom folien har behov for grundigere vask, benytter du deg av universalspray på lett fuktet klut. Vi anbefaler grønn Zalo, da denne ikke inneholder Lanolin eller noen former for olje.

Tekstilfolie, Squid

Du kan fjerne støv fra Squid med en mikrofiberklut eller ved bruk av en børste. Du kan også benytte støvsugeren med børste-endestykket. Vask med kjemikalier svekker klebeevnen, og må derfor unngås! På de vanskeligste flekkene (sjokolade, fargestifter etc.) anbefales bruk av en flekkfjerner.

 

Hvem er Bokstavfabrikken, og hvor er vi?

Bokstavfabrikken.no ble lansert i 2007 med et mål om å være hele Norges skiltmaker! Nettbutikken ble raskt en suksess, og var en av de første av sitt slag. Målgruppen var privatkunder, men har med tiden utviklet seg til å bli en totalleverandør av skilt og dekorprodukter. I 2018 ble Bokstavfabrikken fusjonert med JB Reklame AS, og har med det blitt Nord-Norges største reklamehus og skiltprodusent. Vi har med våre 20 kreative ansatte en sterk kompetanse i eget hus. Vårt team består av designere, skiltmakere, selgere, montører, produksjonsmedarbeidere og markedsansvarlig. Vi er stolte av å være en bedrift som gjør hele jobben selv fra A-Å. Vi er lokalisert i Bodø men har kunder og en fantastisk kundebase rundt om i hele landet.

Vi er en del av et stort fagmiljø og jobber for å hele tiden kunne levere absolutt alt du måtte trenge av skilt og dekorprodukter!

 

Kundeservice

Vi har åpent alle hverdager fra kl 08.00-15.30. Vi er tilgjengelig på telefon 755 03 100. Husk at du alltid kan sende oss en epost på [email protected]
På vår Facebook side «Bokstavfabrikken» kan du skrive til oss på messenger. Vi svarer fortløpende. Du kan også sende oss en DM på Instagram. Der heter vi også «Bokstavfabrikken».

Vårt mål er å være tilgjengelig og ha en god dialog med våre kunder.
Ikke nøl med å ta kontakt, vi liker å snakke med dere!

Vår garanti

Vi blir glad av fornøyde kunder!
Om noe ikke er som det skal eller forventet ønsker vi gjerne at du tar kontakt med oss slik at vi kan fikse dette.

Pris

Våre vindusfolier prises på kvadrat. Når du skriver inn dine mål vil du få opp en pris.
Hvert produkt har følgende minstepris:

  • Frostfolie, fra kr 79,- inkl.mva.
  • Frostfolie med motiv, fra kr 99,- inkl.mva.
  • Solfilm, fra kr. 179,- inkl.mva.
  • Speilfilm, fra kr. 189,- inkl.mva.
  • One Way Vision, fra kr. 189,- inkl.mva.
  • Tekstilfolie, fra kr. 249,- inkl.mva.

 

Ofte stilte spørsmål om vindusfolie 

Hva er vindusfolie?

Vindusfolie er en fellesbetegnelse for tynn folie som monteres på vindu og glassflater. Forskjellige typer vindusfolier har unike egenskaper og formål. En solfilm blokkerer UV- stråler og gir deg beskyttelse mot solen. Frostfolie «dugger» til glasset, og skjermer både inn og utsyn, uten å stenge ute sollyset. Du kan lese mer om hvilke egenskaper foliene har inne på hvert enkelt produkt.

 

Hvilken vindusfolie bør jeg velge?

Før du bestemmer deg for hvilken vindusfolie du bør velge er det lurt å sette seg inn i hvilket behov du har. Ønsker du å skjerme inn, eller utsyn? Trenger du beskyttelse mot solen? Når du har kartlagt hvilke behov du har, kan du se igjennom produktene våre for å finne den folien som passer deg best. Er du usikker på hva du skal velge er det en fordel å lese igjennom de forskjellige valgmulighetene. Inne på hvert produkt kan du lese mer om egenskapene til hvert enkelt produkt.

 

Hvilken side av vinduet skal folien festes på?

·      Solfilm og vindustekstil skal monteres på innsiden av vinduet.

·      Speilfilm skal monteres på utsiden av vinduet.

·      Frostet vindusfolie kan monteres monteres på begge sider. Her velger du selv.

 

Hvilke verktøy trenger jeg?

Du trenger en foliesletter. Det kan være lurt å ha en tapetkniv, klut og monteringsvæske tilgjengelig. Skal du kutte til vindusfolien kan det være en fordel å ha en linjal.

 

Hvordan rengjør jeg min vindusfolie?

Forskjellige typer vinduer krever ulik behandling og vedlikehold les mer om dette lengre opp i teksten.

Du kan enkelt rengjøre vindusfolien med milde vaskemidler.
Bruker du en klut bør denne være lett fuktet.

 

Hvordan fjerner jeg vindusfolien?

Pirk løs et av de øverste hjørnene på folien. Dra bestemt nedover i sakte tempo. Om det sitter igjen noen rester etter vindusfolien fjerner du disse enkelt med klut og mildt såpevann. Dersom en folie har stått på veldig lenge kan det være litt vanskeligere å få den av. Et triks er å varme opp vindusfolien, f. Eks med en hårføner. Skulle det sitte igjen limrester fjerner du disse med rødsprit.

 

Tilbyr dere skreddersydde former og størrelser på vindusfolien?

Dette ønsker vi selvfølgelig å ordne for deg! Vi har en egen avdeling med grafiske designere med høy kompetanse som kan hjelpe deg med det meste.
Ta kontakt med oss på tlf 755 03 100, eller send oss en mail på [email protected]

 

Hva slags produkt velger jeg dersom jeg ønsker å skjerme innsyn?

En One way vision folie vil hindre innsyn på dagtid, men fremdeles gi godt utsyn. På kvelden er det mørkt ute og lyst inne, og man vil derfor kunne se begge veier. Selv om man kan se begge veien vil den være innsynshemmet. Dette er det nærmeste man kommer en enveisfolie som fungerer dag/kveld. Alle typer solfilm og innsynshindrende folier vil oppføre seg annerledes når lysforholdene blir invertert.

Skal du ha 100% innsynshindring dag/kveld må du bruke en frostet folie.

 

Kan jeg skjøte vindusfolien, og hvordan gjør jeg dette?

Vi anbefaler først og fremst ikke at du skjøter vindusfolie da skjøten blir synlig. Ta heller kontakt for å få skreddersydd rett størrelse.

Dersom du likevel ønsker å skjøte, bør du gjøre dette med overlapp og ikke kant i kant. Skjøter du folie kant i kant vil det danne seg en sprekk med tiden da vindusfolien trekker seg litt sammen med tiden. Overlappen bør være på 1cm.

 

Hva er max bredde på vindusfolien?

Som standard har vi en max bredde på 135cm.

 

Kan jeg ha vindusfolie i fukteksponerte rom som bad og kjøkken?

Ja, det kan du. Våre folier tåler damp, fukt og vann. Du kan derfor trygt montere våre vindusfolier på områder som baderomsvinduer, over kjøkkenvask og på dusjdører.

 

Kan jeg bruke vindusfolie på flater som ikke er av glass?

Våre vindusfolier er designet for å brukes på slette glassflater. Vi anbefaler derfor ikke at folien brukes på andre overflater.

 

Kan jeg bruke folien deres på bilvindu?

Våre vindusfolier egner seg ikke til bruk på bilvinduer.

 

Hvordan unngår jeg luftbobler?

Luftbobler kan fremkomme enkelte ganger ved montering. Her er det viktig at du gjør et godt forarbeid. Pass på at vinduet er fritt for støv og fett før du begynner. Det er også lurt å lese våre monteringsinstrukser før du setter i gang.

Hvis du oppdager en luftboble ved montering løser du problemet med å trekke vindusfolien opp fra vinduet til ovenfor området der luftboblen er. Dersom dette ikke fungerer, kan du fjerne folien helt fra vinduet å starte på nytt.

Vi anbefaler at du bestiller vårt monteringssett for penest mulig resultat.

Klikk på bildet for å komme til produktet.

 

Trenger du hjelp til å bestille vindusfolie?

Ta kontakt med oss innenfor våre åpningstider (08.00-15.30 alle hverdager).
Vi hjelper deg selvfølgelig mer enn gjerne med bestillingsprosessen.

Du kan også sende oss en bestilling pr. Epost. Send bestillingen din til [email protected]. Husk å få med alle opplysningene som er relevant for bestillingen din.
1. Link til ønsket design, alternativt produktnavn.
2. Målene du ønsker på din vindusfolie, og antall.
3.Leveringsadresse og personalia.

 

Se også: Våre husnummerskilt og dørskilt !

Et husnummer og et dørskilt.

 

Når du først er i gang med å oppgradere hjemmet med nytt postkasseskilt passer det ypperlig og smelle til med et nytt dørskilt.

 

 

 

Et pent dørskilt gir deg og gjestene en hyggelig velkomst hver eneste dag! Velg mellom standard dørskilt og dørskilt med kablet eller trådløs ringeknapp. Sjekk også ut nyheten dørskilt med kamera.
Se våre dørskilt HER.

Vi leverer alle typer husnummerskilt. Alt i fra standard kommunale skilt, til moderne husnummerskilt i aluminium og akryl. Vi har også lekre utfreste tall og bokstaver. Se gjennom kategorien og finn din favoritt HER.

Et godt tips er å matche dørskilt, husnummerskilt og postkasseskilt i samme stil og farger. Dette gir fasaden et flott og helhetlig utrykk.

 

Følg oss på SOME

Klikk HER for å komme til vår Facebookside

Klikk HER for å komme til vår Instagramprofil

Følg oss slik at du får med deg våre nyheter og oppdateringer.
Ps: Det hender seg at det droppes en konkurranse og rabattkode her i ny og ned. Det vil du ikke gå glipp av!

facebook