Vindusfolie

Vi tilbyr en rekke ferdige designer du kan klikke rett hjem!
Velg det designet som passer deg, fyll inn dine mål og følg monteringsanvisningen.

Under kan du lese mer utfyllende om produktene, og finne svar på ofte stilte spørsmål.

Utvid produktinformasjon

Gjør det selv

Montering
Mindre folier er greie å montere selv. Ved større foliejobber kreves det trening og erfaring for å utføre jobben. Vi har et eget montasjeteam hos oss som står klare til å hjelpe deg.

Slik bestiller du vindusfolie
➥Start med å ta mål fra innsiden av vinduspakningen/ glassflaten du ønsker å foliere.
➥Skriv inn ønsket mål på vindusfolien i boksene. Vi tilpasser designet og skjærer den til for deg.
➥Prisen vil automatisk regnes ut ifra størrelsen du skriver inn.

OBS! Det er viktig å lese gjennom produktteksten før du bestiller. På vanlig folie skal du trekke fra 2mm for enklere montering, mens på tekstilfolie skal du legge på 10cm i bredden og lengden.

Slik monterer du vindusfolien

Utstyr som kan være greit å ha om du skal montere vindusfolie:
Tapetkniv, foliesletter, rengjøringsmidler for vindu, såpevann og en klut.

Montering, trinn for trinn:

  1. Start alltid med å rengjøre glassflaten du skal foliere.
  2. Spray rikelig med såpevann på vinduet.
  3. Plasser den ferdigkuttede folien over glasset.
  4. Bruk foliesletter til å presse alt vannet ut mot kantene. Her er det viktig å være nøye.

Tekstilfolie
Vår tekstilfolie skal monteres uten væske.
Denne skal også kuttes til under montering. Se Squid tekstilfolies monteringsvideo HER.

Våre vindusfolier

Vindusfolie frost:
Selvklebende vindusfolie for slette glassflater.
Frostet folie er gjennomskinnelig, men ikke gjennomsiktig.
Frostfolie brukes der du ønsker å hindre både inn og utsyn, uten å stenge ute dagslyset. Dekk hele, eller kun deler av glassflaten.
Hos oss kan du bestille vanlig frost, eller frost med ønsket motiv.

Solfilm:
Optivision gir en naturlig toning av glasset, og passer godt der man ønsker å dempe lyset. I tillegg gir denne filmen redusert innsyn på dagtid, samtidig som man beholder utsikten hele døgnet. 

Speilfilm:
Denne filmen har speileffekt på utsiden, og beskyttelse for innsyn.
Silver DeLuxe solfilm stopper 89% av solens energi. Gjennom den høye refleksjonen har filmen de absolutt maksimale solbeskyttende og varmereduserende egenskapene. Solfilm virker varmeavvisende da den sender vekk solstrålene før de rekker å treffe glassruten. Filmen har et tykkere lim for enklere montering.

One Way Vision:
One Way Vision er en perforert folie som på dagtid vil hindre innsyn, men fremdeles gi godt utsyn. Folien vil på dagtid da det er lysere ute enn inne gi bortimot 100% innsynshindring, men godt utsyn. På kvelden når det er mørkt ute og lyst inne vil man kunne se begge veier, men det vil fremdeles være litt innsynshindring. Dette er det nærmeste man kommer en enveisfolie som fungerer dag/kveld.

Tekstil Vindusfolie:
Squid er en transparent vindusfolie av tekstil som gjør at du kan se ut om dagen, men som begrenser folk i å se utenfra og inn. Tekstilfolie bidrar til å holde en stor del av solvarmen ute.

Vedlikehold og renhold av vindusfolie
Forskjellige typer vinduer krever ulik behandling og vedlikehold.

Frostfolie/ frostet vindusfolie og solfilm
Frostfolie tåler lett rengjøring med milde vaskemidler. Du kan starte med å benytte en støvklut. Dersom folien har behov for grundigere vask, benytter du deg av universalspray på lett fuktet klut. Vi anbefaler grønn Zalo, da denne ikke inneholder Lanolin eller noen former for olje.

Tekstilfolie, Squid
Du kan fjerne støv fra Squid med en mikrofiberklut eller ved bruk av en børste. Du kan også benytte støvsugeren med børste-endestykket. Vask med kjemikalier svekker klebeevnen, og må derfor unngås! På de vanskeligste flekkene (sjokolade, fargestifter etc.) anbefales bruk av en flekkfjerner.

Ofte stilte spørsmål om vindusfolie 

Hva er vindusfolie?
Vindusfolie er en fellesbetegnelse for tynn folie som monteres på vindu og glassflater. Forskjellige typer vindusfolier har unike egenskaper og formål. En solfilm blokkerer UV- stråler og gir deg beskyttelse mot solen. Frostfolie «dugger» til glasset, og skjermer både inn og utsyn, uten å stenge ute sollyset. Du kan lese mer om hvilke egenskaper foliene har inne på hvert enkelt produkt.

Hvilken vindusfolie bør jeg velge?
Før du bestemmer deg for hvilken vindusfolie du bør velge er det lurt å sette seg inn i hvilket behov du har. Ønsker du å skjerme inn, eller utsyn? Trenger du beskyttelse mot solen? Når du har kartlagt hvilke behov du har, kan du se igjennom produktene våre for å finne den folien som passer deg best. Er du usikker på hva du skal velge er det en fordel å lese igjennom de forskjellige valgmulighetene. Inne på hvert produkt kan du lese mer om egenskapene til hvert enkelt produkt.

Hvilken side av vinduet skal folien festes på?
– Solfilm og vindustekstil skal monteres på innsiden av vinduet.
– Speilfilm skal monteres på utsiden av vinduet.
– Frostet vindusfolie kan monteres monteres på begge sider. Her velger du selv.

Hvilke verktøy trenger jeg?
Du trenger en foliesletter. Det kan være lurt å ha en tapetkniv, klut og monteringsvæske tilgjengelig. Skal du kutte til vindusfolien kan det være en fordel å ha en linjal.

Hvordan fjerner jeg vindusfolien?
Pirk løs et av de øverste hjørnene på folien. Dra bestemt nedover i sakte tempo. Om det sitter igjen noen rester etter vindusfolien fjerner du disse enkelt med klut og mildt såpevann. Dersom en folie har stått på veldig lenge kan det være litt vanskeligere å få den av. Et triks er å varme opp vindusfolien, f. Eks med en hårføner. Skulle det sitte igjen limrester fjerner du disse med rødsprit. Fjerning av folie er en tjeneste vi tilbyr. Våre erfarne montører utfører dette arbeidet på timer.

Tilbyr dere skreddersydde former og størrelser på vindusfolien?
Ja, det gjør vi! Vi har en egen avdeling med grafiske designere med høy kompetanse som kan hjelpe deg med dette.
Ta kontakt med oss på tlf 755 03 100, eller send oss en mail på nettbutikk@jbreklame.no

Hva slags produkt velger jeg dersom jeg ønsker å skjerme innsyn?En One way vision folie vil hindre innsyn på dagtid, men fremdeles gi godt utsyn. På kvelden er det mørkt ute og lyst inne, og man vil derfor kunne se begge veier. Selv om man kan se begge veien vil den være innsynshemmet. Dette er det nærmeste man kommer en enveisfolie som fungerer dag/kveld. Alle typer solfilm og innsynshindrende folier vil oppføre seg annerledes når lysforholdene blir invertert. Skal du ha 100% innsynshindring dag/kveld må du bruke en frostet folie.

Kan jeg skjøte vindusfolien, og hvordan gjør jeg dette?
Vi anbefaler først og fremst ikke at du skjøter vindusfolie da skjøten blir synlig. Ta heller kontakt for å få skreddersydd rett størrelse.

Dersom du likevel ønsker å skjøte, bør du gjøre dette med overlapp og ikke kant i kant. Skjøter du folie kant i kant vil det danne seg en sprekk med tiden da vindusfolien trekker seg litt sammen med tiden. Overlappen bør være på 1cm.

Hva er max bredde på vindusfolien?
Som standard har vi en max bredde på 135cm.

Kan jeg ha vindusfolie i fukteksponerte rom som bad og kjøkken?Ja, det kan du. Våre folier tåler damp, fukt og vann. Du kan derfor trygt montere våre vindusfolier på områder som baderomsvinduer, over kjøkkenvask og på dusjdører.

Kan jeg bruke vindusfolie på flater som ikke er av glass?
Våre vindusfolier er designet for å brukes på slette glassflater. Vi anbefaler derfor ikke at folien brukes på andre overflater.

Kan jeg bruke folien deres på bilvindu?
Våre vindusfolier egner seg ikke til bruk på bilvinduer. Vi er eksperter på bilfoliering. Les mer om dette under kategorien «kjøretøydekor».

Hvordan unngår jeg luftbobler?
Luftbobler kan fremkomme enkelte ganger ved montering. Her er det viktig at du gjør et godt forarbeid. Pass på at vinduet er fritt for støv og fett før du begynner. Det er også lurt å lese våre monteringsinstrukser før du setter i gang.
Hvis du oppdager en luftboble ved montering løser du problemet med å trekke vindusfolien opp fra vinduet til ovenfor området der luftboblen er. Dersom dette ikke fungerer, kan du fjerne folien helt fra vinduet å starte på nytt.
Vi anbefaler at du bestiller vårt monteringssett for penest mulig resultat.

Kundeservice

Vi har åpent alle hverdager fra kl 08.00-16.00. Vi er tilgjengelig på telefon 755 03 100. Husk at du alltid kan sende oss en epost på nettbutikk@jbreklame.no
Vårt mål er å være tilgjengelig og ha en god dialog med våre kunder.
Ikke nøl med å ta kontakt, vi liker å snakke med dere!

Trenger du hjelp til å bestille vindusfolie?

Ta kontakt med oss innenfor våre åpningstider (08.00-16.00 alle hverdager).
Vi hjelper deg selvfølgelig mer enn gjerne med bestillingsprosessen.
Du kan også sende oss en bestilling pr. Epost. Send bestillingen din til nettbutikk@jbreklame.no. Husk å få med alle opplysningene som er relevant for bestillingen din.
1. Link til ønsket design, alternativt produktnavn.
2. Målene du ønsker på din vindusfolie, og antall.
3.Leveringsadresse og personalia.