Diskos fundament

kr 3.192,00 (ekskl. mva.)

Diskos fundament beregnet for bruk ved arbeidsvarsling eller annen midlertidig skilting hvor det er krav til stabilitet. Passer for stolpe 60mm. Vekt 200kg.

Mer info

Diskos fundament

Betongfundament beregnet for bruk ved arbeidsvarsling eller annen midlertidig skilting hvor det er krav til stabilitet. Passer for rør med tykkelse 60mm. Disse kan du kjøpe her.

Fra Statens vegvesens håndbok R310:

  • Skilt som benyttes til arbeidsvarsling skal tåle belastninger fra passerende trafikk og normale vær- og vindforhold uten å velte, bli snudd eller flyttet sidelengs.
  • Fundamenter skal være overkjørbare, dvs maks. 20cm høye, og slik utformet at det ikke kan oppstå stor fare for skade dersom de blir på- eller overkjørt,. Hvis ikke de er overkjørbare skal de merkes og eventuelt sikres dersom de plasseres innenfor vegens sikkerhetssone
  • Diskos fundament er overkjørbart (17cm høyt) og kan derfor benyttes innenfor sikkerhetssonen uten ytterligere merking eller sikring.

Fundamentet har to innfelte løfteankere for enkel håndtering. Overflaten er glatt for å unngå at skitt setter seg fast. Fundamentet er flatt på toppen for enkel stabling og lagring.

Mål:
Vekt: 200 kg
Diameter: 1050 mm

facebook
Facebook