Båtnavn Flipper

Fra: kr 490,00 (inkl. mva)

Navn til å klistre på båten i selvklebende langtidsholdbar premium vinylfolie. Folien er gjennomfarget og dette gir lang holdbarhet og minimal bleking over tid. Sitter meget godt på blanke og slette overflater. Kan ikke brukes på trebåter. Monteres enkelt selv ved hjelp av vedlagte monteringsanvisning og folieskrape.

Slik bestiller du:

Velg farge og størrelse i nedtrekksmenyene og skriv inn navn og hjemmehavn i tekstboksene. Ønsker du ikke hjemmehavn skriver du ingenting i denne boksen. Bruk STORE og små bokstaver slik du vil ha det skrevet. Prisen blir den samme. Det er ingen forhåndsvisning av teksten, vår dyktige designer setter teksten iht. din bestilling.

OBS! Har du en øvre grense på høyden på båtnavnet skriver du det inn i den nederste boksen så sørger vi for at det ikke blir for stort.

Mer info
Varenummer: I/A Kategorier: ,

Båtnavn

Montering:

Når du skal montere båtnavnet er det særdeles viktig å rengjøre overflaten godt. Bruk et rensemiddel uten silikon og rengjør godt utenfor det området du skal montere på også. Ved montering er det også viktig at det er minst +5C og ikke regn. Unngå montering hvis overflaten er veldig oppvarmet av sola. Folien tåler dette godt, men det blir vanskeligere å få et godt resultat. Limet på folien aktiveres når du stryker den på og herder på 1-2 dager. Det er derfor lurt å montere noen dager før du skal på havet.

Foliekvalitet:

Vi bruker en folie av høy kvalitet og med lang utendørs holdbarhet. Folien tåler selvfølgelig saltvann, og i tillegg bensin og diesel. Her er link til folien om du ønsker ytterligere informasjon: ORACAL 751

Vedlikehold:

Bruk syrefrie rengjøringsmidler, silikonfri polish og unngå bruk av høytrykkspyler.

Fjerning av folie:

Folien fjernes ved å varme den opp med en hårføner eller varmt vann og dras så av. Folien vil ikke skade lakken, men siden folien beskytter lakken vil det bli nyanseforskjeller da lakken rundt slites.

Trenger du fiskerinummer også finner du det her.

 

facebook
Følg oss på Facebook