Standardskilt

Her finner du et stort utvalg standardskilt med forskjellige symboler og budskap. Finner du ikke det du leter etter er det bare å ta kontakt så lager vi det spesielt til deg.

Utvid produktinformasjon

Standardskilt

Her har vi samlet en rekke skilt vi kaller standardskilt. Dette er skilt med forskjellige symboler og budskap. Vi har jobbet mye med å prøve å lage skilt til de fleste behov. Det er ikke sikkert du finner akkurat det skiltet du er ute etter, men da tar du bare kontakt så lager vi det akkurat slik du vil.

Hvordan lager vi skiltene?

Først trykker vi motivet på en selvklebende folie av høy kvalitet. Folien blir så laminert med en beskyttende film som hindrer falming av trykket og mekanisk slitasje. Denne limer vi så på en plate i det materialet og størrelsen du har valgt. Bestiller du stolpefester sammen med skiltet borer vi hull for disse.

Hvor lang holdbarhet har skiltene?

Folien vi bruker har en minimum utendørs levetid på 7 år men varer som regel lengre enn det. Fargene vil sakte begynne å falme når folien er 5-7 år. Skiltplatene er laget av aluminium (3mm) fra størrelse 50x70cm eller aluminium med plastkjerne (2mm) og har mye lengre holbarhet enn trykket.

Monteringsmateriell

Vi har det du trenger for å montere skiltene og det finner du her.