Privatrettslige Skilt

Bokstavfabrikken.no har et stort utvalg privatrettslige skilt for de fleste behov. Solide skilt med reflekterende bunn som tåler alt av vær og vind. 10 års garanti får du med på kjøpet.

Utvid produktinformasjon

Bokstavfabrikken.no har et stort utvalg privatrettslige skilt i forskjellige størrelser. Skiltene er solide, har reflekterende bunn og lang utendørs holdbarhet. Våre privatrettslige skilt skiller seg godt ut fra vanlige trafikkskilt og blir derfor ekstra synlige.

Hvor bruker man privatrettslige skilt?

Bakgrunnen for at man setter opp skilt på et privat område, er at det er problemer med å få publikum til å respektere lover og regler som gjelder for et tilsvarende offentlig område. Typiske eksempler er ulovlig parkering på gårdsplasser/boområder, unødvendig kjøring på privat vei, parkering foran utkjørsler/garasjer, unødvendig kjøring i og parkering i borettslag.

Hvordan lager vi skiltene?

Først trykker vi motivet på en selvklebende reflekterende folie av høy kvalitet. Folien blir så laminert med en beskyttende film som hindrer falming av trykket og mekanisk slitasje. Denne limer vi så på en plate i det materialet og størrelsen du har valgt. Bestiller du stolpefester sammen med skiltet borer vi hull for disse.

Hvor lang holdbarhet har skiltene?

Folien vi bruker har en minimum utendørs levetid på 7 år men varer som regel lengre enn det. Fargene vil sakte begynne å falme når folien er 5-7 år. Skiltplatene er laget av aluminium (3mm) eller aluminium med plastkjerne (2mm) og har mye lengre holbarhet enn trykket.