Postkasseskilt

Postkasseskilt
Trenger du et nytt postkasseskilt? Vi tilbyr et stort utvalg postkasseskilt og klistremerker i langtidsholdbare materialer!
Gjør det enkelt for postmannen, kjøp et postkasseskilt!

Utvid produktinformasjon

Bestill ditt postkasseskilt hos Bokstavfabrikken.no!

Trenger du et nytt postkasseskilt? Vi tilbyr et stort utvalg postkasseskilt og klistremerker i langtidsholdbare materialer!
Gjør det enkelt for postmannen, kjøp et postkasseskilt! Velg mellom gravert plast og klistremerke. Finn ditt favorittdesign og fyll ut med ønsket tekst. Våre erfarne designere og skiltmakere skreddersyr og lager ditt produkt med hjerte for faget.

Under kan du lese mer utfyllende om produktene, og finne svar på ofte stilte spørsmål.

Våre postkasseskilt

Klistremerker til postkasser

Postkasse-klistremerkene er trykket på langtidsholdbar selvklebende vinyl. Vi benytter et kraftig lim for å sikre at merket holder seg på i all slags vær og vind. Deretter påsettes et laminat for å øke holdbarheten ytterligere. Våre postkassemerker er laget for å tåle Norsk klima. Vi har 10 års garanti mot falming av teksten. En postkasse-klistrelapp er et godt og rimelig alternativ. Vi tilbyr alle våre postkassedesign som klistrelapp. Se våre monteringstips for gode råd og veiledning ved kjøp.

Postkasseskilt i gravert plast


Disse postkasseskiltene er laget av solid hardplast. Våre skiltmakere benytter lasermaskin for å skjære ut skiltet. Deretter graverer laseren skiltet med ønsket tekst. Dette er et materiale som er ekstremt slitesterkt og laget for å tåle Norsk klima.
Skiltene leveres med kraftig dobbeltsidig tape på baksiden for feste. Disse skiltene kan også skrus fast om ønskelig. Velg mellom en rekke flotte og lekre designer.
Se våre monteringstips for gode råd og veiledning ved kjøp.

 

Montering av postkasseskiltene

Forberedelse før montering


Det er lurt å rengjøre postkassen godt før festing av postkasseskilt. Bruk gjerne rengjøringsmiddel som inneholder alkohol som for eksempel rødsprit.
Anbefalt temperatur for utendørs montering er 5 plussgrader. Ta gjerne med postkassen innendørs om dette lar seg gjøre, slik at den blir varm og god før montering. For aller best resultat og holdbarhet kan du la postkassen stå inne over natten. Hvis du ikke har mulighet til å ta postkassen med deg inn kan det være lurt å ta en kikk på værmeldingen. Det er en fordel om det er opphold første døgnet etter montering. Du trenger ikke noe verktøy for å montere våre postkasseskilt.

 

Hvordan fester jeg postkasseskiltene?

Klistremerker:
Postkasse-klistremerkene er trykket på tynn vinyl. Klistremerkene har et selvklebende og kraftig lim på baksiden. Rengjør postkassen godt før du starter monteringen.
Hold klistrelappen mot postkassen for å bestemme deg for ønsket plassering. Her kan en linjal være et smart hjelpemiddel dersom du ønsker at det skal bli helt beint. Dra av dekktapen på baksiden av klistremerket. Sett på klistremerket og stryk over det fra midten, og ut mot kantene. Bruk hånden til å gni godt over hele flaten. Du kan også bruke et bankkort for å stryke det fast.

Gravert plast:
Postkasseskiltene er laget av solid hardplast har en kraftig dobbeltsidig tape på baksiden. Rengjør postkassen godt før du starter monteringen.
Hold skiltet mot postkassen for å teste ut hvor du vil plassere det. Her kan linjal være et smart hjelpemiddel for at plasseringen skal bli helt bein. Dra av beskyttelsesfilmen som ligger utenpå tapen. Klem skiltet godt mot postkassen.

 

Vår garanti

Vi blir glad av fornøyde kunder!
For at du skal føle deg sikker når du handler ditt postkasseskilt hos oss har vi 10 års garanti mot falming av teksten. Om noe ikke er som det skal eller forventet ønsker vi gjerne at du tar kontakt med oss slik at vi kan fikse dette.

 

Hvordan bestille postkasseskilt?

Øverst på nettsiden vår har vi en egen knapp/ kategori for postkasseskilt. Klikk deg inn her. Her får du opp alle våre ferdiglagde design.

  1. Begynn med å velge materiale i vår nedtrekksmeny.
    Du har valget mellom klistremerke eller gravert plast.
  2. Skriv inn ønsket tekst på de forskjellige linjene. Du kan ha opp til fem linjer med skrift. Husk å bruk store og små bokstaver slik du vil ha det skrevet.
  3. Våre designere vil midtstille og tilpasse teksten til skiltet.
  4. Gled deg til skiltet dukker opp i, og ikke minst på postkassa!

 

Hvordan produseres postkasseskiltene?

Når vi har mottatt din ordre blir den levert til vår grafiske avdeling hvor våre designere setter opp skiltet du har bestilt. Våre dyktige skiltmakere mottar så dette i produksjonsavdelingen, og ferdigstiller ditt postkasseskilt. Klistremerkene printes på langtidsholdbar selvklebende vinyl, og deretter påsettes de et laminat for å øke holdbarheten ytteligere. Postkasseskiltene av gravert plast graveres og skjæres ut på vår lasermaskin.
Når alt dette er gjort pakker vi skiltet klart til levering, før posten plukker det opp og tar over stafettpinnen.

 

Skilt til systempostkasser

Et systemskilt er et postkasseskilt som er laget til systempostkasser. Det er vanlig at borettslag og leilighetskomplekser benytter seg av slike systemer. Og det står gjerne mange postkasser samlet.
Disse postkassene har en lomme hvor du putter skiltet inni og leveres derfor uten lim eller dobbeltsidig tape. Standard tykkelse på disse skiltene er 0,8mm.
Vi tilbyr tre forskjellige dimensjoner av system varianten. Det er lurt å kontrollmåle din postkasse før du bestiller.

 

Ønsker du ikke reklame i postkassen?

Gi tydelig beskjed til postmannen! Vi tilbyr nå egne postkasseskilt som kun formidler at du ikke ønsker reklame. Du kan også her velge mellom klistremerke eller gravert plast. Kan plasseres på lokket eller fremsiden av postkassen. Velg mellom flere ulike designer. Bytt ut de ikke fult så pene «ureservert reklame» lappene med et litt hyggeligere eller penere skilt.

 

Valg av design

Det er viktig at postkasseskiltet er synlig. Det kan derfor være lurt å ta fargen på postkassen din i betraktning når du velger farge på skiltet. For eksempel vil et sort skilt på en hvit postkasse komme veldig tydelig frem. Vi vil anbefale våre hvite postkasseskilt til grønne postkasser.

Personlig stil er viktig, og vi ønsker at du skal få muligheten til å formidle det uttrykket du ønsker. Vi oppdaterer og legger til nye design kontinuerlig for å kunne tilby et bredt og tidsriktig utvalg. Du har mulighet til å velge et enkelt design, eller et som gjør litt mer ut av seg. Det er også flere forskjellige former å velge mellom. Vi ser at det er stor variasjon på hva folk bestiller, og prøver derfor å dekke et vidt spekter av mønster, fonter og former.

Savnet du et design i vårt sortiment? Har du tips eller ønsker?
Ta gjerne kontakt med oss for en design prat!

 

Hvem er Bokstavfabrikken, og hvor er vi?

Bokstavfabrikken.no ble lansert i 2007 med et mål om å være hele Norges skiltmaker! Nettbutikken ble raskt en suksess, og var en av de første av sitt slag. Målgruppen var privatkunder, men har med tiden utviklet seg til å bli en totalleverandør av skilt og dekorprodukter. I 2018 ble Bokstavfabrikken fusjonert med JB Reklame AS, og har med det blitt Nord-Norges største reklamehus og skiltprodusent. Vi har med våre 20 kreative ansatte en sterk kompetanse i eget hus. Vårt team består av designere, skiltmakere, selgere, montører, produksjonsmedarbeidere og markedsansvarlig. Vi er stolte av å være en bedrift som gjør hele jobben selv fra A-Å. Vi er lokalisert i Bodø men har kunder og en fantastisk kundebase rundt om i hele landet.

Vi er en del av et stort fagmiljø og jobber for å hele tiden kunne levere absolutt alt du måtte trenge av skilt og dekorprodukter!

 

Kundeservice

Vi har åpent alle hverdager fra kl 08.00-15.30. Vi er tilgjengelig på telefon 755 03 100. Husk at du alltid kan sende oss en epost på [email protected]
På vår Facebookside «Bokstavfabrikken» kan du skrive til oss på messenger. Vi svarer fortløpende. Du kan også sende oss en DM på Instagram. Der heter vi også «Bokstavfabrikken».

Vårt mål er å være tilgjengelig og ha en god dialog med våre kunder.
Ikke nøl med å ta kontakt, vi liker å snakke med dere!

Pris

Våre postkasseskilt koster fra kr 159,-
Standard postkasseskilt i gravert plast (12x12cm) koster 299,-
Se hvert enkelt produkt for mer informasjon om pris.

 

Ofte stilte spørsmål:

OBS: Du kan kun bruke tekst og tegn i henhold til norsk tegnsett. Emoji og smileys kan ikke benyttes.

 

Hva bør jeg skrive på postkasseskiltet mitt?

Posten ønsker at postkasser merkes med alle navn i husstanden. Det kan være en fordel å merke postkassen med både for- og etternavn dersom du bor i et borettslag da flere kan ha samme etternavn. Bor du i leilighet er det viktig at du merker postkassen med leilighetsnummer. Dette gjør jobben enklere for postmannen! En godt merket postkasse minsker sannsynligheten for at bestillinger sendes i retur.

Posten ønsker at eneboliger er merket med gatenavn og husnummer. Du velger selv om du vil inkludere postnummer og poststed. Hvis du ikke ønsker uadressert reklame kan du skrive dette på postkasseskiltet ditt.

Hva skjer om jeg har en umerket postkasse?

Med en umerket postkasse blir posten sendt i retur til avsender! Jf.§8/Postforskriften §14). Dette gjelder også feil merking av postkasse.

 

Hvor på postkassen skal jeg plassere postkasseskiltet?

All merking plasseres på forsiden av kassen. Ikke på eller under lokket. (Info hentet fra postforskriften).

 

Er postkasseskiltene beregnet på utendørs bruk?

Ja det er de. Våre klistremerkeskilt er trykket på høykvalitets vinyl som er laget for å tåle vær og vind. Våre graverte postkasseskilt er laget av graveringslaminat. Dette er solid hardplast som er ekstremt slitesterk. Begge skilttypene er altså laget i holdbare materialer for utendørs bruk. Postkasseskiltene våre er laget for og til Norsk klima.

 

Hvor lenge kan jeg forvente at postkasseskiltene holder?

Våre postkasseskilt har høy kvalitet. Vi er opptatt av å kunne tilby et holdbart kvalitetsprodukt. For at du som kunde skal føle deg trygg når du handler hos oss har vi 10 års garanti mot falming av teksten.

 

Hva om det er skrivefeil på skiltet? 

Da får du selvfølgelig nytt skilt!

Teksten du skriver inn ved bestilling leses av våre designere som setter opp skiltmalen før den sendes videre til vår produksjonsavdeling.  Våre grafiske designere er dyktige mennesker -som selvfølgelig dessverre kan skrive feil noen ganger. Dette skjer ikke ofte, men skulle du være så uheldig er det bare å ta kontakt med oss!  Ta et bilde av skiltet og send dette til oss på e-post: [email protected]. Merk med ordrenummer. Vi behandler dette som en reklamasjon og dekker alle kostnader ved sending av nytt skilt.

 

Hender det at postkasseskiltet blir ødelagt under transport?

Dessverre hender dette en sjelden gang. Dette er veldig beklagelig. Ta kontakt med oss så lager vi et nytt skilt som vi sender til deg!

 

Har dere kvantumsrabatt?

Skal du bestille mange postkasseskilt kan du ta kontakt med våre selgere på telefon 755 03 100 eller send en e-post med prisforespørsel til [email protected]. Du vil da få et godt tilbud hos oss!

 

Jeg ønsker å få spesiallaget et skreddersydd postkasseskilt, kan dere gjøre dette?

Dette skal vi få til!
Bokstavfabrikken har en egen grafisk avdeling bestående av flere erfarne designer. De kan sette opp skreddersydde design på forespørsel. Ta kontakt for tilbud.

 

Kan jeg kutte til/ skjære i postkasseskiltet?

Dette er ikke noe vi anbefaler. Om dette likevel er nødvendig kan du bruke en skarp tapetkniv til å skjære i klistrelappen.

 

Trenger du hjelp til å bestille postkasseskilt?

Ta kontakt med oss innenfor våre åpningstider (08.00-15.30 alle hverdager).
Vi hjelper deg selvfølgelig mer enn gjerne med bestillingsprosessen.

Du kan også sende oss en bestilling pr. Epost. Send bestillingen din til [email protected]. Husk å få med alle opplysningene som er relevant for bestillingen din.
1. Hva skal stå på skiltet og på hvilke linjer (husk å skill mellom stor og liten bokstav).
2. Hvilken størrelse skal du ha på postkasseskiltet og hvilken form.
3. Hvor skal postkasseskiltet sendes.
Vi sender deg en korrektur og info for betaling.

 

Se også: Våre husnummerskilt og dørskilt !

Et husnummer og et dørskilt.

 

Når du først er i gang med å oppgradere hjemmet med nytt postkasseskilt passer det ypperlig og smelle til med et nytt dørskilt.

 

 

 

 

Et pent dørskilt gir deg og gjestene en hyggelig velkomst hver eneste dag! Velg mellom standard dørskilt og dørskilt med kablet eller trådløs ringeknapp. Sjekk også ut nyheten dørskilt med kamera.
Se våre dørskilt HER.

Vi leverer alle typer husnummerskilt. Alt i fra standard kommunale skilt, til moderne husnummerskilt i aluminium og akryl. Vi har også lekre utfreste tall og bokstaver. Se igjennom kategorien og finn din favoritt HER.

Et godt tips er å matche dørskilt, husnummerskilt og postkasseskilt i samme stil og farger. Dette gir fasaden et flott og helhetlig utrykk.

 

Følg oss på SOME

Klikk HER for å komme til vår Facebookside

Klikk HER for å komme til vår Instagramprofil

Følg oss slik at du får med deg våre nyheter og oppdateringer.
Ps: Det hender seg at det droppes en konkurranse og rabattkode her i ny og ned. Det vil du ikke gå glipp av!

facebook