Personvern - Bokstavfabrikken.no - Bokstavfabrikken.no

Personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din opplevelse når du navigerer gjennom sidene. Av disse informasjonskapslene er de som er nødvendige lagret i din nettleser da de er nødvendige for basisfunksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å analysere og forstå bedre hvordan nettstedet brukes. Disse informasjonskapslene blir kun lagret i din nettleser med ditt samtykke. Du kan velge å ikke godta disse informasjonskapslene men det vil da kunne ha en innvirkning på din opplevelse av nettstedet.

Nødvendige informasjonskapsler

Disse er absolutt nødvendige for at nettstedet skal fungere. Denne kategorien inneholder kun informasjonskapsler som sørger for at basisfunksjonaliteten og sikkerheten opprettholdes. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Tredjeparts informasjonskapsler

Informasjonskapsler som ikke er nødvendige for nettstedets funksjon men brukes spesielt til å samle inn personlig informasjon via Google Analytics og andre analyseverktøy. Disse kan du velge å deaktivere om du ikke ønsker å dele denne informasjonen med oss.