Om Oss - Bokstavfabrikken.no

Om Bokstavfabrikken

Å drive bokstavfabrikk er ingen spøk. Derfor tar vi det på største alvor og sørger alltid for at kundene og leveransene våre følges opp fra A til Å.

Les mer
Bilde av de ansatte på jb reklame

Hvem er Bokstavfabrikken, og hvor er vi?

Vi er veldig opptatt av å være et A-lag. Ikke fordi vi har noe å utsette på de andre bokstavene altså, men fordi vi synes det er stas å være helt først. Eller best om du vil. Selv om det begynner på B. Bokstavfabrikken.no ble lansert i 2007 med et mål om å være hele Norges skiltmaker! Nettbutikken ble raskt en suksess, og var en av de første av sitt slag. Målgruppen var privatkunder, men har med tiden utviklet seg til å bli en totalleverandør av skilt og dekorprodukter.

I 2018 ble Bokstavfabrikken fusjonert med JB Reklame AS, og har med det blitt Nord-Norges største reklamehus og skiltprodusent. Vi har med våre 20 kreative ansatte en sterk kompetanse i eget hus. Vårt team består av designere, skiltmakere, selgere, montører, produksjonsmedarbeidere og markedsansvarlig. Vi er stolte av å være en bedrift som gjør hele jobben selv fra A-Å. Vi er lokalisert i Bodø men har kunder og en fantastisk kundebase rundt om i hele landet.

Vi er en del av et stort fagmiljø og jobber for å hele tiden kunne levere absolutt alt du måtte trenge av skilt og dekorprodukter!

Kontakt oss