Logo jb reklame

LED skilt

Skilt med lys mot vegg

Her er et eksempel på LED skilt med lys mot vegg. Denne løsningen brukes som oftest når logo eller bokstaver skal være ensfarget men kan også brukes på logo/bokstaver med farge. Visuelt vil det se likt ut i mørket uansett hvilken farge det er på logo/bokstaver. Skiltet er montert på skinner og alt av ledninger er skjult inni disse. Skinnene sørger også for at skiltet får riktig avstand fra vegg slik at lyset spres korrekt og gjør samtidig monteringen veldig enkel. Vi anbefaler å koble skiltet til en skumringsbryter slik at det slås av på dagtid.

Skilt med lys mot front

Disse skiltene har lyset ut i front. Det er en løsning som brukes i de tilfeller hvor man ønsker at logo/bokstaver også skal vise farger i mørket. Løsningen er veldig elegant og det er ingen begrensninger på farger eller detaljnivå. Skiltene er montert på skinner, både for å skjule ledninger men også fordi monteringen blir mye enklere og man sparer mye penger på å slippe at elektriker må kople mellom hver bokstav. Alt er ferdig koblet. Disse skiltene står montert på Jakhellngården i Bodø. Bygget fungerer som et mini kjøpesenter med kontorer og boliger oppover i etasjene.

Logoer i en farge

Her er et godt eksempel på hvor pent det kan bli om man bruker samme farge på logoene. Resultatet blir en ren og stilfull fasade som skaper positiv oppmerksomhet. Disse skiltene skiltene står på fasaden til Ramsalt i Bodø. Dette er et kombinert næring og boligbygg og det var derfor viktig å finne en løsning som var elegant nok for beboerne og synlig nok for næringene. Resultatet ble meget godt mottatt av alle og står som et godt eksempel på hvor pent det blir med en gjennomtenkt skiltløsning.

Ta kontakt så hjelper vi deg å finne den beste løsningen

Kontaktskjema fra kontakt oss siden