Tekstil Vindusfolie – Kull

Fra: kr 199,20 (ekskl. mva.)

Nyhet- Squid eksklusiv Tekstil Vindusfolie!

✓ Transparent
✓ Innsynshindrende
✓ Solskjermende
✓ Selvklebende

Slik bestiller du
Ta mål av vinduet du skal dekorere.
Legg på 10cm på bredden og høyden slik at du er sikker på at vindustekstilen er større enn selve vinduet. Dette for enklere montering. Prisen regnes ut fra den størrelsen du skriver inn.

Mer info
Total Area (sq m)
Pris

Nyhet! Eksklusiv vindusfolie Tekstil – Kull

Allsidighet
Squid er et unikt og allsidig produkt, og helt ulikt all annen form for vindusskjerming, fordi den kan brukes i alle innredninger og på alle typer av vinduer, uansett størrelse og form. Du kan montere Squid på glasstak og i utestuer, og på alle andre tenkelige glassflater innendørs hvor du har behov for skjerming. Tekstilen er både fuktighets- og varmebestandig, og samtidig veldig lett å skreddersy nøyaktig til dine krav og spesifikasjoner.

Innsyn og privatliv
Squid er en transparent vindusfolie av tekstil som gjør at du kan se ut om dagen, men som begrenser folk i å se utenfra og inn. Squid hjelper til med å beskytte ditt privatliv mens du samtidig kan nyte utsikten.Forbipasserende kan ikke se inn, selv om du fortsatt beholder mye naturlig lysinnslip  og kan nyte utsikten. Effekten er veldig ulik en tradisjonell vindusfolie- eller film.  Effekten av tekstilfolie kan sammenlignes med en tynn nettgardin eller et frostet vindu, men er likevel annerledes med dens unike tekstur som gir en vakker, naturlig look. Stoffet har et minimalistisk uttrykk, og kan enkelt kombineres med andre løsninger for gardinoppheng.

Lys på om kvelden
Squid gir deg også en hyggelig og lun atmosfære på kveldstid, selv om det vil bli mer innsyn etter mørkets frembrudd, avhengig av forholdet mellom lyssetting inne kontra ute. Slik fungerer Squid i løpet av døgnet i en tidsforløpssekvensen..

Stilrent
Squid er en tekstil med en unik tekstur, som har en vakker og naturlig look. Den gir et minimalistisk uttrykk, og kan enkelt kombineres med andre løsninger for gardinoppheng. Squid passer enkelt inn i alle typer interiør og arkitektur, og vi har utviklet seks vakre, allsidige og stilrene farger slik at du enkelt skal kunne matche ditt interiør.

Vakker og praktisk
Squid er et høyteknologisk produkt som er utviklet og blir produsert på vår fabrikk i Tielt i Belgia. Gjennom vår unike produksjonsteknikk blir tekstilen vevd med polyestertråder, noe som gir en vakker tekstur og en myk og varm følelse. Den selvklebende tekstilen er lett å rengjøre, og du fjerner enkelt flekker fra både yoghurt, syltetøy, sjokolade og majones, helt uten problemer! Squid er også fuktighets- og varmebestandig, og egnet til bruk på HR ++(+) high-performance termoruter.

Beskyttelse mot solen
Squid bidrar til å holde en stor del av solvarmen ute, og er derfor en perfekt løsning for vinduer som utsettes for sterk sollys, samtidig som Squid også kan motstå ekstrem fuktighet. I motsetning til tradisjonell vindusfolie i plast så er Squid en tekstil med et åpent vev som puster, og den er derfor også egnet til bruk på HR++(+) high-performance termoruter.

Enkelt å montere selv
Squid er enkel og rask å montere. Du kan gjøre det selv uten bruk av profesjonelt utstyr, maskiner eller farlige produkter, og monteringen vil ikke skade vegger eller annen innredning.

Montering i fire enkle trinn
Squid monteres i fire enkle trinn; rengjør, klebe på, kutt og renskjær og trykke deretter hardt fast. Enkelt, – men det er viktig å gjøre monteringen i riktig rekkefølge. Er du ikke tilfreds første gang så er det ikke noe problem. Du kan ta opp igjen tekstilen flere ganger under monteringen, og først når det er helt klart så trykker du den hardt fast med foliesletteren, og jobben er ferdig!

Foliesletteren kan du kjøpe HER.

Slik monterer du din eksklusive tekstilfolie:

Squid – Lidenskap for tekstiler
«Squid er utviklet og produsert av Lampe_textiles i Tielt, Belgia. Takket være tekstilingeniør og grunnlegger, Philippe Lampe, har selskapet vokst til en blomstrende tekstilbedrift de siste 35 årene. Som produsent av estetiske og funksjonelle interiørtekstiler er Lampe_textiles kjent for sin kreativitet og pålitelighet. Drevet av sin lidenskap for tekstiler og kjærlighet til alle vakre ting streber Lampe_textiles etter å utvikle tekstiler som inspirerer kreativitet og en god følelse. Kvalitet og innovasjon er også topp prioritet. Vi er stadig på utkikk etter innovative tekstilløsninger.»