Dørskilt Aluminium Sort

Fra: kr 383,20 (ekskl. mva.)

Dørskilt Aluminium Sort er laget i børstet aluminium med festeknotter i sort aluminium. Størrelse 10x10cm eller 15x15cm.

Slik bestiller du:
Velg skrifttype og farge ved å trykke på en av boksene og skriv så inn teksten i boksene under. Velg størrelse fra nedtrekksmenyen.
Bruk store og små bokstaver slik du vil ha det. Det er ingen forhåndsvisning av resultatet, vår dyktige designer tilpasser teksten til skiltet. Leveres som standard med sort tekst.

Mer info
Produktnr: I/A Kategorier: ,

Dørskilt Aluminium Sort

Dørskilt i børstet aluminium med festeknotter i sort aluminium. Leveres med skruer til innfesting i vegg.
Teksten skjæres ut i værbestandig vinyl og limes på skiltet. Dørskiltet er 100% vedlikeholdsfritt og tåler allslags vær og vind.
Alle våre dørskilt har 10 års garanti mot rust og falming av teksten. Om du ønsker å tilføye eller endre navn på skiltet etterhvert kan ny plate kjøpes hos oss til redusert pris.

Hvordan blir teksten tilpasset skiltet?
Vår designer vil tilpasse teksten. Som regel blir teksten midtstilt. Det gjøres individuelle tilpasninger og hvert dørskilt legges det flid i.
Noen ganger settes etternavnet større enn fornavnet, noen ganger ikke og av og til må vi gjøre om på linjene om det er for mye tekst. Vi tar oss rett og slett kunstnerisk frihet når vi setter teksten der det er nødvendig.

Hvordan monteres skiltet?
Skiltet monteres i veggen med de fire vedlagte rustfrie skruene. Monteringsmal og monteringsdrops følger med.
Det er forholdsvis enkelt å montere og med mindre du har murvegg trenger du bare et stjerneskrujern.

Er det garanti på holdbarheten?
Ja, det er ti års garanti mot rust og falming av teksten. De dørskiltene som har ringeklokke montert har tre års garanti.

 

Vi har også et stort utvalg husnummerskilt, de finner du her.

facebook
Følg vår Facebookside