Dørskilt Bjørkefugl

Fra: kr 990,00 (inkl. mva)

Dørskilt i klar akryl med festeknotter i aluminium. Motiv av fugl i bjerketrær i bakgrunnen. Skiltet leveres med sort tekst og skrifttype som vist på eksempelet. Størrelse 15×10 eller 22x15cm.

Slik bestiller du:

Skriv teksten du ønsker i tekstboksene. Bruk store og små bokstaver slik du vil ha det satt. Velg størrelse på skiltet i nedtrekkmenyen.

Mer info
Varenummer: I/A Kategorier: ,

Dørskilt laget av akryl med trykt motiv og navn.

Festeknotter i aluminium. Alle materialer er av høy kvalitet og beregnet for utendørs bruk.

Hvordan blir teksten tilpasset skiltet?

Vår designer vil tilpasse teksten. Som regel blir teksten midtstilt. Det gjøres individuelle tilpasninger og hvert dørskilt legges det flid i. Noen ganger settes etternavnet større enn fornavnet, noen ganger ikke og av og til må vi gjøre om på linjene om det er for mye tekst. Vi tar oss rett og slett kunstnerisk frihet når vi setter teksten der det er nødvendig.

Hvordan monteres skiltet?

Skiltet monteres i veggen med de fire vedlagte rustfrie skruene. Monteringsmal og monteringsdrops følger med. Det er forholdsvis enkelt å montere og med mindre du har murvegg trenger du bare et stjerneskrujern.

Er det garanti på holdbarheten?

Ja, det er ti års garanti mot rust og falming av teksten. De dørskiltene som har ringeklokke montert har fem års garanti.

Husk å kjøpe husnummerskilt og postkasseskilt med det samme.

facebook
Følg oss på Facebook