Dørskilt med Trådløs knapp

kr 1.192,00 (ekskl. mva.)

Dørskilt med trådløs ringeknapp og ringeklokke! Laget i akryl og aluminium. Størrelse 12x17cm.

Sånn bestiller du:
Begynn med å skrive inn teksten du vil ha på de forskjellige linjene. Bruk store og små bokstaver slik du vil ha det skrevet. Det er ingen forhåndsvisning av hvordan teksten blir, vår dyktige designer vil midtstille og tilpasse teksten til skiltet. Skrifttype og tekstfarge velger du i boksene under.

Mer info

Dørskilt med Trådløs ringeknapp

Produktinformasjon:
Dørskilt 12x17cm i natureloksert aluminium, frostet akryl og festeknotter i aluminium. Teksten skjæres ut i vinyl og limes på dørskiltet.
Dørskiltet leveres med trådløs ringeknapp og ringeklokke. Flere ringetoner. Dørskiltet er 100% vedlikeholdsfritt og tåler allslags vær og vind.

Hvordan blir teksten tilpasset skiltet?
Vår designer vil tilpasse teksten. Som regel blir teksten midtstilt. Det gjøres individuelle tilpasninger og hvert dørskilt legges det flid i.
Noen ganger settes etternavnet større enn fornavnet, noen ganger ikke og av og til må vi gjøre om på linjene om det er for mye tekst. Vi tar oss rett og slett kunstnerisk frihet når vi setter teksten der det er nødvendig.

Hvordan monteres skiltet?
Skiltet monteres i veggen med de fire vedlagte rustfrie skruene. Monteringsmal og monteringsdrops følger med.
Det er forholdsvis enkelt å montere og med mindre du har murvegg trenger du bare et stjerneskrujern.

Er det garanti på holdbarheten?
Ja, det er ti års garanti mot rust og falming av teksten. De dørskiltene som har ringeklokke montert har tre års garanti.

 

Vi har også et stort utvalg husnummerskilt, de finner du her.

facebook
Følg vår Facebookside