Dørskilt med ringeknapp | Helsort

kr 1.090,00 (inkl. mva)

Dørskilt i akryl og aluminium med kablet ringeknapp. Størrelse 12x19cm.

Sånn bestiller du:
Begynn med å skrive inn teksten du vil ha på de forskjellige linjene. Bruk store og små bokstaver slik du vil ha det skrevet. Det er ingen forhåndsvisning av hvordan teksten blir,  vår dyktige designer vil midtstille og tilpasse teksten til skiltet. Skrifttype velger du i boksene under. Skiltet leveres som standard med sølvfarget tekst.

Mer info

Dørskilt med ringeknapp | Helsort

Størrelse ringeknapp: Diameter: 45,7 mm, dybde: 19mm.
Strømforsyning: 8-16 V AC / 6-12 V DC
Strømforbruk: Under 1 Watt
N.B. Må benyttes sammen med ringetrafo for å få belysning på ringeknappen. Vi har også en ringeklokke som passer veldig godt med denne knappen.

Dørskilt  i størrelse 12x19cm laget i sort akryl og med festeknotter i sort aluminium. Teksten skjæres ut i vinyl og limes på dørskiltet. Dørskiltet leveres med en kablet ringeknapp som passer på alle anlegg mellom 8-16V. Dørskiltet er 100% vedlikeholdsfritt og tåler allslags vær og vind. Vi gir 10 års garanti mot rust og falming av teksten.

Dette sier produsenten om ringeknappen:
Dørskilt med hvitt LED lys er bindeleddet mellom moderne og tradisjonelt design. Si velkommen til dine gjester med denne eksklusive ringeknappen. Rett og slett en nydelig ringeknapp produsert i solid materiale, dekorert med en tynn LED belyst sirkel som også reflekteres mot monteringsoverflaten. Med skjult festeutstyr sørger Spore True knappene for å skille seg ut fra mer standard ringeknapper.

Med sitt unike utseende har Spore True knappene gjort seg fortjent til internasjonal oppmerksomhet og anerkjennelse. Gjør ditt inngangsparti spesielt med en ringeknapp få andre har. Spesielt på kveldstid skiller Spore True seg ut og gir et meget stilig og behagelig lys som gir et nesten magisk utseende. Spore True kommer i ulike farger, finish og modelltyper. Knappen kobles akkurat som vanlige ringeknapper med eksisterende ledninger sammen med 8-16V trafo.

Vi har også et stort utvalg husnummerskilt, de finner du her.

facebook
Følg vår Facebookside