Fiskerinummer

Bokstavfabrikken.no leverer selvklebende fiskerinummer av høy kvalitet laget etter Fiskeridirektoratet sine retningslinjer. Fiskerinumrene limes på skroget og kan fjernes ved omregistrering.

Utvid produktinformasjon

Hvordan produseres fiskerinumrene?

Vi produserer på høykvalitets langtidsholdbar selvklebende vinyl. For å være sikker på holdbarheten blir merkene folieskjært, ikke printet. Det vil si at vi først skjærer ut den sorte bunnen, så skjærer vi tall og bokstaver i hvit folie som vi limer oppå den sorte bunnen. Dette gir en langt bedre holdbarhet enn printet folie.

Hvilken holdbarhet kan jeg forvente?

Fiskerinumrene vil med korrekt montering vare i minst fem år. Fordi folien vi bruker er gjennomfarget vil den ikke falme over tid.

Hvordan monterer jeg mitt fiskerinummer?

Det første du må gjøre er å sørge for at overflaten er ren og fettfri. Vask med rødsprit eller lignende. Det er viktig at det er minst fem plussgrader og tørt vær ved montering ellers vil ikke merkene sitte ordentlig. Merkene vil sitte godt på aluminium, glassfiber og stålskrog. En enkel monteringsanvisning følger med.

Hvordan fjerner jeg mitt fiskerinummer?

Når tiden er kommet for å fjerne merket trenger du en skarp kniv, varmepistol og rødsprit eller et annet limløsende middel, feks. sitrusrens. Begynn med å varme opp en liten del av et hjørne, ikke bruk for mye varme! Bruk kniven for å få tak i folien og begynn å dra av. Varm videre og fortsett å dra av folien. Eventuelle limrester fjerner du med feks. rødsprit.