Dørskilt privat

Dørskilt

På Bokstavfabrikken.no finner du mange fine dørskilt i moderne og holdbare materialer. Dørskilt med trådløs ringeknapp og ringeklokke har vi også. Alle våre dørskilt har 10 års garanti mot rust og falming av teksten.

Utvid produktinformasjon

Hvordan lager vi dørskiltene?

Før vi kan begynne å produsere noe må vi lage designfiler til hvert skilt. Dette gjøres av vår designer og filene lagres så på en server produksjonen har tilgang til. Når de skal produseres begynner vi med å skjære ut emnene til for og bakplaten i aluminium og akryl. Aluminiumen freser vi med en stor CNC fresemaskin og akrylen skjærer vi i vår laserkutter. Teksten som skal på skjæres ut i selvklebende vinyl. Teksten limes på frontplaten og alt pakkes sammen med festeknottene og monteringsdropsene.

Hvilke materialer brukes?

Vi bruker kun materialer som er beregnet for utendørs bruk. Aluminiumen er behandlet og akrylen er av den beste utendørs kvaliteten. Vinylen vi bruker på teksten er den samme vi bruker på bildekor så den holder godt. Festeknottene kjøper vi ferdige av en seriøs leverandør vi stoler på. De dørskiltene som har ringeklokke bruker vi kun produkter fra Honeywell. Dette gjør vi fordi det er ingen som er så flinke å lage ringeklokker som Honeywell. Fem års garanti på alle ringeklokkene.

Hvor lenge varer et dørskilt?

Vi gir ti års garanti på dørskiltene og det er en grunn til det. Du kan regne med at dørskiltet holder se pent i mange år. Skulle det mot formodning ikke gjøre det, ta kontakt så lager vi et nytt til deg.

Hvordan monterer jeg mitt dørskilt?

Det følger med en monteringsmal slik at det skal være enkelt å finne ut hvor hullene til skruene skal være. Om du ikke har murvegg så trenger du bare en stjerneskrutrekker for å montere. Heldigvis for deg så legger vi alltid med en eske monteringsdrops så du har noe å kose deg med mens du monterer 🙂

Hvor bør jeg montere dørskiltet?

Du bør helst montere dørskiltet på den siden dørhåndtaket er på og da i en høyde av ca 160cm over bakken. Om du ikke har kjøpt et dørskilt med ringeklokke er det en fordel å montere dørskiltet i nærheten av og helst over din eksisterende ringeklokke.

Hva gjør jeg om noe er galt med mitt dørskilt?

Det hender faktisk at vi klarer å skrive feil på skiltet ditt eller andre problemer oppstår. Da ringer du eller sender en epost så ordner vi det med en gang.