Bokstavbøtta

kr 379,00 (inkl. mva)

Bokstavfabrikken har i samarbeid med pedagoger fra barnehage og skole utviklet Bokstavbøtta; et enkelt og unikt verktøy for å utvikle barns tallforståelse, samt lese- og skriveferdigheter gjennom lek og moro.

Mer info
Kategori:

Bokstavbøtta passer for deg med barn i alderen 3-7 år samt eldre barn og voksne med spesielle behov og er ment som et verktøy for å gjøre innlæringen av alfabetet lettere. Nå kan du få fart på innlæringen av alfabetet sammen med ditt barn. Med Bokstavbøtta har du det verktøyet du trenger for å gjøre læringen enkel og morsom. Med Bokstavbøtta kan du bygge ord og setninger og la barna selv utforske og gjøre seg kjent med bokstavenes verden. De små barna vil ha stor glede av å «finne sin bokstav», tegne rundt bokstavene og fargelegge inni mens de større barna vil skrive navnet sitt og etter hvert lage ord og setninger. Hele prosessen vil gjøre barnet mere oppmerksom på bokstavene og gjøre læringen til en lek.

 

Bokstavbøtta inneholder hele det norske alfabetet fra a til å, både de store og de små bokstavene. I tillegg inneholder Bokstavbøtta tallene fra 0-9. Bokstaver og tall er produsert i fargerik, giftfri, solid og resirkulerbar plast som trygt kan overlates i ivrige barnehender. Det store alfabetet og tallene er røde og det små er blått. Bokstavhøyden er 75mm og bokstavene er 4mm tykke -et trygt format som passer perfekt til barnehager, skoler og institusjoner, såvel som hjemme på barnerommet. Bokstavene kan selvsagt vaskes i oppvaskmaskin og vi har lagt en vaskepose i hver bøtte slik at det skal være enkelt å vaske dem. Bokstavbøtta inneholder: 2 alfabet med de store bokstavene 2 sett med tall fra 0-9 2 alfabet med de små bokstavene Skulle ikke dette være nok, kan du supplere med våre løse sett.