Båtnavn

Her kan du enkelt bestille båtnavn med din egen tekst. Velg mellom åtte forskjellige design og mange størrelser og farger. Laget av premium selvklebende vinylfolie med lang holdbarhet.

Velg ditt design og bestill under.

Utvid produktinformasjon

Båtnavn

Montering:

Når du skal montere båtnavnet er det særdeles viktig å rengjøre overflaten godt. Bruk et rensemiddel uten silikon og rengjør godt utenfor det området du skal montere på også. Ved montering er det også viktig at det er minst +5C og ikke regn. Unngå montering hvis overflaten er veldig oppvarmet av sola. Folien tåler dette godt, men det blir vanskeligere å få et godt resultat. Limet på folien aktiveres når du stryker den på og herder på 1-2 dager. Det er derfor lurt å montere noen dager før du skal på havet.

Foliekvalitet:

Vi bruker en folie av høy kvalitet og med lang utendørs holdbarhet. Folien tåler selvfølgelig saltvann, og i tillegg bensin og diesel. Her er link til folien om du ønsker ytterligere informasjon: ORACAL 751

Vedlikehold:

Bruk syrefrie rengjøringsmidler, silikonfri polish og unngå bruk av høytrykkspyler.

Fjerning av folie:

Folien fjernes ved å varme den opp med en hårføner eller varmt vann og dras så av. Folien vil ikke skade lakken, men siden folien beskytter lakken vil det bli nyanseforskjeller da lakken rundt slites.

Trenger du fiskerinummer også finner du det her.

båtnavn montert på forskjellige båter

 

facebook
Følg oss på Facebook