Barn leker skilt

Bokstavfabrikken.no har et stort utvalg barn leker skilt i forskjellige størrelser. Skiltene er solide, har reflekterende bunn og lang utendørs holdbarhet. Våre barn leker skilt skiller seg godt ut fra vanlige trafikkskilt og blir derfor ekstra synlige.

Utvid produktinformasjon

Hvor bruker man barn leker skilt?

Barn leker skilt brukes i områder hvor det ferdes barn og er ment som en hjelp til å minne bilførere på å kjøre forsiktig og være oppmerksom. Skiltene skiller seg klart ut fra trafikkskiltene og blir på den måten godt synlige.

Hvordan lager vi skiltene?

Først trykker vi motivet på en selvklebende reflekterende folie av høy kvalitet. Folien blir så laminert med en beskyttende film som hindrer falming av trykket og mekanisk slitasje. Denne limer vi så på en plate i det materialet og størrelsen du har valgt. Bestiller du stolpefester sammen med skiltet borer vi hull for disse.

Hvor lang holdbarhet har skiltene?

Folien vi bruker har en minimum utendørs levetid på 7 år men varer som regel lengre enn det. Fargene vil sakte begynne å falme når folien er 5-7 år. Skiltplatene er laget av aluminium (3mm) eller aluminium med plastkjerne (2mm) og har mye lengre holbarhet enn trykket.

Hvor bør skiltet monteres?

Du bør montere skiltet tidligst mulig og på en godt synlig plass på siden av veien, mange monterer i lyktestolper eller andre stolper som allerede er montert. Bare husk å bestille 3mm plate og måle tykkelsen på stolpen slik at du bestiller riktige stolpefester.